Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا،‌ محمود محمودزاده بخشی از برنامه‌های آن معاونت را در سال جدید، سال جهش تولید تشریح کرد.

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی گفت: در راستای سیاست‌های تدوین شده وزارت راه و شهرسازی در حوزه مسکن تمامی تلاش ما در سال گذشته آن بود تا تولید مسکن به شکل گسترده و پیوسته با اجرای طرح اقدام ملی مسکن به سرانجام برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمودزاده افزود: در اجرای طرح اقدام ملی، عرضه و تولید مسکن نهایت تلاش انجام شد تا نقش بخش خصوصی پررنگ شود، سیاست حضور بخش خصوصی در اجرای طرح اقدام ملی با توجه به نامگذاری امسال پررنگ تر سال گذشته دنبال می شود.

او خاطرنشان کرد: در شیوه‌نامه طرح اقدام ملی بخش هایی پیش‌بینی و در بهمن ماه سال گذشته به استان‌ ها ابلاغ شد. محتوای ابلاغیه این بود که در تمامی استان های کشور چنانچه بخش خصوصی زمین در اختیار دارد یا ساختمان نیمه کاره دارد می‌تواند وارد طرح اقدام ملی مسکن شود. به واقع با این روش تلاش شده است تا در قالب طرح اقدام ملی و تولید مسکن، هم منافع سازنده و سرمایه‌گذار و هم منافع مردم تامین شود. این موضوع در سال جهش تولید با شدت بیشتری دنبال می شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: بررسی کمبودهای ساخت و ساز در سال‌های گذشته نشان از دو نگرانی برای سازندگان داشت که شامل نگرانی از فروش محصول و همچنین گران تمام شدن ساخت واحد مسکونی بود که تلاش شد تا این دو نگرانی برای سازندگان برطرف شود.

وی ضمن تاکید بر اینکه در طرح اقدام ملی مسکن، مشارکت پایه اصلی ساخت و ساز است، ادامه داد: در طرح اقدام ملی مسکن، خریدار واحد مشخص است و خریدار، به مرور بخشی از پول ساخت را همراه با تسهیلات مسکن در اختیار سازنده قرار می‌دهد که اینکار برای سازندگان ضریب اطمینان ایجاد کرده است. از سوی دیگر، خریدار نیز مطمئن است که واحد مسکونی خود را در زمان اعلام شده و با کیفیتی که مدنظر است دریافت می‌کند.

معاون مسکن و ساختمان از دیگر موضوعات مورد پیگیری در سال جدید را صدور خدمات فنی- مهندسی برشمرد و گفت: تلاش فراوانی در حال انجام است تا بتوان بازارهایی غیر از داخل کشور، برای بخش خصوصی آماده شود. با توجه به میزان نیروی کاری که در کشور وجود دارد، بسترها فراهم است تا سرمایه‌گذارانی که علاقمند به سرمایه‌گذاری در کشورهای غیر از ایران هستند بتوانند در صورت تمایل اقدام کنند.

محمودزاده همچنین در خصوص طرح اقدام ملی مسکن یادآور شد: خوشبختانه ثبت نام های مرحله اول و دوم طرح اقدام ملی مسکن در اسفندماه به اتمام رسید که میزان مشارکت مردم متقاضی مسکن در این طرح، بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر بوده است.

وی ادامه داد: تامین زمین ۴۰۰ هزار واحد مسکونی طرح اقدام ملی مسکن، طبق تعهد وزارت راه و شهرسازی، انجام شده است و امیدوار هستیم بعد از حل شدن مسائل بهداشتی، شاهد سرعت‌گیری و جهش تولید در حوزه مسکن به شکل ویژه در سال ۹۹ باشیم.

محمودزاده در پاسخ به این پرسش که با توجه به بروز بحران کرونا و ضرورت تغییر نگرش در سیاستگذاری تا اجرا، برنامه‌های وزارتخانه در حوزه مسکن چه تغییرات احتمالی خواهد یافت؟، گفت: طبیعی است با توجه به مشکلات ایجاد شده، ضرورت تغییر نگرش در حوزه مسکن برای اجرای طرح‌های این حوزه در حال برنامه ریزی است. اما در عین حال تلاش می‌شود تا طرح‌های در دست اقدام در حوزه مسکن با سرعت لازم و البته دقت و رعایت بهداشت، در زمان خود به اتمام برسند.

وی خاطرنشان کرد: کمااینکه در مرحله دوم ثبت نام نیز تدابیری اندیشیده شد و ثبت نام اقدام ملی با دو روش سامانه اینترنتی tem.mrud.ir و سامانه پیامکی به سرشماره ۳۰۰۰۷۳۶۴۰ انجام شد.

محمودزاده تصریح کرد: با توجه به محدودیت‌های موجود با بروز شیوع کرونا و فراگیری آن در سطح کشور و البته دنیا، در حال برنامه‌ریزی و سیاستگذاری در این زمینه هستیم که به محض جمع بندی، نتایج و شیوه اقدام، اطلاع رسانی خواهد شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین اعلام کرد: امیدوار هستیم بتوانیم مانند سایر موضوعات در سطح کشور در موقع بحران، از این شرایط عبور کنیم و خدشه ای به جریان تولید وارد نشود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مسکن مشکلات وزارت راه و شهرسازی وزارتخانه وزیر راه و شهرسازی طرح اقدام ملی مسکن راه و شهرسازی حوزه مسکن اجرای طرح بخش خصوصی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۲۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت به سمت خودمالکی و ساخت مردمی مسکن با پرداخت تسهیلات و عرضه زمین به مردم

احمد راستینه، نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس در مورد دادن زمین و تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: یکی از قوانین ویژه که نقش مشارکتهای مردمی در آن دیده شده است نهضت ملی مسکن است.  آنچه امسال به عنوان سال مشارکتهای مردمی در جهش تولید انتطار می رود اتفاق بیفتد در  عرصه مسکن است.

وی اظهار کرد: در عرصه مسکن  هرچه به سمت خودمالکی حرکت کنیم دولت تصدی گری اش را کم کند و بسترهای لازم را برای دادن تسهیلات و عرضه زمین به مردم برای مشارکت مردم فراهم کند زودتر می توانیم مشکل مسکن را حل کنیم.

نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:  انتظار می رود دولت در سال جاری با آزادسازی اراضی، زمین مورد نیاز را در اختیار مردم قرار دهد. باید بستر سازی لازم برای آزادسازی تسهیلات جهت خود مالکی مردم در بحث نهضت ملی به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.

وی خاطر نشان کرد: هرچه نقش مردم را در ساخت و ساز مسکن فراهم کنیم ‌و موانع سر راه آنها برای ساخت مسکن را برداریم اهداف قانون جهش تولید مسکن نیز محقق می شود.

گفتنی است، تقویت مشارکت مردم در ساخت و ساز مسکن باعث مشارکت بیشتر جامعه، همکاری و خلاقیت در فرآیند توسعه می شود. با مشارکت ساکنان در برنامه‌ریزی، طراحی و ساخت خانه‌های خود، دولت‌ها می‌توانند از دانش، مهارت‌ها و منابع جمعی جامعه بهره ببرند که منجر به راه‌حل‌های مسکن پایدارتر، مقرون به صرفه‌تر و از نظر فرهنگی مناسب‌تر می‌شود. این رویکرد مشارکتی نه تنها افراد را برای شکل دادن به محیط زندگی خود توانمند می کند، بلکه حس اتحاد، همکاری و مسئولیت مشترک را در بین اعضای جامعه تقویت می کند.

نقش دولت در ترویج مالکیت شخصی و مشارکت مردم در ساخت و ساز مسکن ضروری است، زیرا شامل فراهم کردن زیرساخت‌های لازم، مشوق‌ها و چارچوب‌های نظارتی برای حمایت از طرح‌های مسکن فردی و اجتماعی است. با تسهیل دسترسی به تسهیلات بانکی برای توسعه مسکن، دولت‌ها می‌توانند به افراد کمک کنند تا وام‌ها، تأمین مالی و کمک برای ساخت یا خرید خانه‌هایشان را تأمین کنند. علاوه بر این، با تخصیص زمین یا منابع برای مشارکت مردم در ساخت و ساز مسکن، دولت ها می توانند فرصت هایی را برای افراد ایجاد کنند تا فعالانه در فرآیند توسعه شرکت کنند، فضاهای زندگی خود را سفارشی کنند و در عرضه کلی مسکن مشارکت کنند. مهم ترین وظیفه دولت در این راستا، ایجاد بسترهای لازم را برای دادن تسهیلات بانکی ساخت مسکن و عرضه زمین به مردم برای مشارکت مردم است. یکی از مصداق های تحقق مشارکت مردم در اقتصاد در ساخت مسکن ویلایی به دست مردم اتفاق می افتد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • تعامل رسانه‌ها با اندیشکده‌ها باید تقویت شود/ سیاست پژوهی، نوک پیکان پژوهش است
  • شناسایی و اجرای بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان فرصت سرمایه‌گذاری در سازمان ملی زمین و مسکن
  • محمدرضا مقدسی عضو شورای سیاستگذاری جایزه ملی سرآمدان ایران شد
  • آیا هشدار به‌ پلتفرم‌های آگهی جواب می‌دهد؟
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام
  • احتمال بازگشت قیمت دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان چقدر است؟
  • آل اسحاق : شوک سیاسی جدید رخ ندهد، احتمال دارد دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد
  • حرکت به سمت خودمالکی و ساخت مردمی مسکن با پرداخت تسهیلات و عرضه زمین به مردم
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟